Bedrijfsprofiel

Quinnor IT-Professionals gevestigd te Maarssen is een landelijk opererende dienstverlener op het gebied van Informatie Technologie.

Quinnor biedt hoogwaardige oplossingen aan organisaties die op zoek zijn naar extra en tijdelijke capaciteit op het gebied van IT personeel. Onze kracht ligt daarbij op de detachering van IT professionals voor technisch applicatiebeheer en het inrichten van cloudoplossingen.

Medewerkers van Quinnor worden op basis van detachering ingezet ter ondersteuning van projecten of om onderbezetting tijdelijk aan te vullen, bijvoorbeeld bij reorganisaties, migraties of ter uitbreiding van beheerteams.

Omdat de meeste ZZP-ers in de ICT het liefste vakinhoudelijk werk verrichten, bemiddelt Quinnor daarnaast met een ruime portefeuille aan interessante en uitdagende opdrachten en haar transparante en zorgvuldige werkwijze voor ZZP-ers bij het vinden van een passende opdracht.

Wanneer uw organisatie tijdelijk behoefte heeft aan extra, specialistische kennis en ervaring zijn wij u dus graag van dienst. Wij bieden u vakbekwame specialisten met gedegen kennis en de ervaring opgedaan bij grote, complexe organisaties. Wij bieden u door middel van detachering en bemiddeling graag de kennis, ideeën en capaciteit om uw organisatie effectief en doelgericht te ondersteunen.

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij medewerker, zzp-er en opdracht uitstekend matchen. Bij Quinnor krijgt u de echt de professional die u zoekt.